Oonincx Scheepsonderhoud BV

Bezoek onze website » www.oso-bv.nl | 0183-509893 | info@oso-bv.nl

Contactpersoon stage

Jaap Oonincx | info@oso-bv.nl

Oonincx Scheepsonderhoud BV (OSO) is een zeer divers bedrijf gericht op technisch onderhoud van binnenvaartschepen, scheepsafbouw en metaalbewerking. Het bedrijf is opgericht in 1991 en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld, van specialist op het gebied van binnenvaartschepen tot leverancier van uiteenlopende producten.

Oonincx Scheepsonderhoud B.V. is gespecialiseerd in technisch onderhoud en reparatie van binnenvaartschepen en metaalbewerking in de breedste zin van het woord. De opdrachten lopen uiteen van kleine reparaties tot groot onderhoud en revisie in zowel binnen- als buitenland. Het team onderscheidt zich door vakmanschap, professionaliteit en servicegericht werken. De medewerkers zijn vertrouwd met de diverse lastechnieken en werken met een vast team van gecertificeerde lassers die hun vak verstaan.

Wij zijn inzetbaar bij de (gedeeltelijke) afbouw van binnenvaartschepen. Zo hebben onder meer het complete dekleidingsysteem van diverse nieuwbouw tankschepen verzorgd. Oonincx is tevens de aangewezen partij in het begeleiden van projecten zoals de afbouw van binnenvaartschepen, vanaf casco tot en met oplevering. Wij werken nauw samen met diverse scheepsbouwers en verzorgen onder meer het toezicht op de bouw, de coördinatie van de afbouw, de inbedrijfstelling en proefvaartbegeleiding.

Onze werkplaats bevindt zich in Werkendam. Hier worden o.a. allerlei soorten staalconstructies geproduceerd en geassembleerd en heeft een geavanceerd en modern machinepark voor onder meer knippen, kanten en walsen voor het bewerken van staal, RVS en aluminium. Met behulp van AutoCad worden constructies tot in detail uitgewerkt. Onze gekwalificeerde mensen vervaardigen ieder onderdeel of product en zorgen indien gewenst voor de montage ter plaatse.Contactgegevens

Vierlinghstraat 49 A12
4251 LC WERKENDAM
0183-509893
info@oso-bv.nl
www.oso-bv.nl