Metagro B.V.

Bezoek onze website » www.metagro.nl | 085-4843900 | info@metagro.nl

Contactpersoon stage

Mevr. A. (Ancella) Ermstrang | ancella@dubbeldamgroep.nl

De Metagro Groep bestaat uit de zelfstandige bedrijven Metagro Cabins, Metagro Plaatbewerking en Metagro Parts. Innovatief, vooruitstrevend en oplossingsgericht. Wereldwijd actief in vele markten als offshore en industrie. Gevestigd in Schelluinen.

Metagro Cabins ontwikkelt en produceert cabines, containers, geluidsisolatie en omkastingen. Zowel seriematig als specifiek afgestemd op de wensen van de klant. Casco afgeleverd of compleet ingericht met onder andere isolatie, bekabeling en verwarming.

Metagro Plaatbewerking is leverancier van lasersnij- en zetwerk. Waar gewenst voorzien van een aanvullende bewerking als draad tappen en (nat) lakken. Een hoogwaardig machinepark, flexibiliteit en een innovatief webportal waarmee eenvoudig offertes opgevraagd kunnen worden is kenmerkend voor Metagro Plaatbewerking. Voor deze B.V. zijn wij op zoek naar een stagiaire en daarom zijn wij zeker van de partij op 21 november aanstaande tijdens de stagemarkt. Binnen de Dubbeldam Groep heeft elke B.V. minstens 1 praktijkbegeleider. Deze praktijkopleiders zijn allemaal gecertificeerd en dus getraind om leerlingen te begeleiden. Daarnaast krijgen zij zelf ook jaarlijks scholing gericht op datgene wat ze nodig hebben om jouw, als stagiaire, goed te kunnen begeleiden. Onze praktijkopleiders hebben jarenlange ervaring en zullen je met veel plezier wegwijs maken in ons bedrijf en de werkzaamheden. Wij zien je graag op 21 november! Tot dan!

Metagro Parts is leverancier van cabine-onderdelen. Scherp geprijsd en snel geleverd. Zowel voor cabines gebouwd door Metagro als ook voor elders gebouwde cabines.Contactgegevens

Rietweg 5
4209 DA SCHELLUINEN
085-4843900
info@metagro.nl
www.metagro.nl