Kwakernaak B.V.

Bezoek onze website » www.kwakernaak.nl | 0184-689168 | info@kwakernaak.nl

Contactpersoon stage

Heidy Harkema | h.harkema@kwakernaak.nl

De vakmensen bij Kwakernaak werken dagelijks aan gemalen en bijbehorende installaties voor oppervlakte- en rioolwater.

Als specialist zetten we dagelijks onze kennis en ervaring in voor toonaangevende projecten bij het ontwerpen, fabriceren, leveren en monteren van apparatuur voor met name (nieuwbouw en renovatie) van minigemalen, rioolgemalen, poldergemalen, grote nat- of droogopgestelde installaties, IBA’s, afval-/rioolwaterzuiveringsinstallaties en vacuüminstallaties. De werkzaamheden zijn zowel civieltechnisch, bouwkundig, werktuigbouwkundig als elektrotechnisch, waarbij de meeste werkzaamheden worden uitgevoerd met eigen medewerkers en middelen. Tevens is Kwakernaak actief met ‘Incaline’, dit is een uniek renovatie- en beschermingssysteem voor gemalen, pompkelders en riolen. Kwakernaak heeft ook een uitgebreide en gecertificeerde pomptestfaciliteit.

De integrale kennis binnen ons bedrijf rekenen we tot één van onze specialismen. Met het inleven in de wensen van de opdrachtgever in combinatie met de integrale kennis zijn inmiddels al vele projecten tot volle tevredenheid gerealiseerd.

Hou jij van veelzijdige projecten? Ben jij in staat om breed te denken? Dan passen we bij elkaar! Bij ons is elke dag anders! Neem contact op voor de mogelijkheden.Contactgegevens

Stevinweg 3
2964 LM GROOT-AMMERS
0184-689168
info@kwakernaak.nl
www.kwakernaak.nl