Kabel Meet Techniek-Services B.V.

Bezoek onze website » www.kmtservices.nl | 0183-304012 | info@kmtservices.nl

Contactpersoon stage

Dhr. R. Verdoorn | rob.verdoorn@kmtservices.nl

Kabel Meet Techniek-Services B.V. is een sfeervol en dynamisch bedrijf dat zich richt op de zakelijke energiemarkt. Wij werken voor grote (energie) netbeheerders zoals; Liander, Stedin en Enexis, maar ook kleinere organisaties ondersteunen wij graag met onze expertise en services.

De energie infrastructuur in Nederland is in transitie. Apparaten en voertuigen worden steeds afhankelijker van elektriciteit. Het gevolg is dat de vraag naar elektriciteit stijgt. Waar eerst fossiele brandstoffen werden gebruikt om elektriciteit op te wekken zien we nu de transitie naar het (her)gebruiken van duurzame bronnen zoals zon, water en wind. Om ervoor te zorgen dat ook in de toekomst elk bedrijf en huishouden kan beschikken over voldoende elektriciteit zijn netbeheerders bezig om de capaciteit van het energienetwerk uit te breiden. De energiemarkt staat niet stil, maar is continu in ontwikkeling.

Kabel Meet Techniek-Services B.V. voert testen, metingen en diagnoses van de kabelinfrastructuur en transformatoren voor zowel het laag-, midden als hoogspanningsnetwerken uit. Op onze serviceafdeling inspecteren, kalibreren en repareren onze service engineers test-, meet- en diagnoseapparatuur. Daarnaast bouwen wij voor onze klanten volledige kabelmeetwagens op maat.

Een stageplek bij Kabel Meet Techniek-Services B.V. biedt jou de kans om kennis te maken met de spannende wereld van de elektro- en meettechniek. Je loopt mee met ervaren engineers die jou stapsgewijs inzicht geven in het proces van inspectie, reparatie en kalibratie. Je leert toonaangevende test-, meet- en diagnoseapparatuur kennen en hoe deze te onderhouden.

Ben jij op zoek naar een stageplek binnen een warm en betrokken team, wil je graag ontdekken of deze branche goed bij je past en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan de energietransitie? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!Contactgegevens

Van der Kunstraat 10
4251 LN WERKENDAM
0183-304012
info@kmtservices.nl
www.kmtservices.nl