Isero

Bezoek onze website » www.isero.nl | 0183-614026 | gorinchem@isero.nl

Contactpersoon stage

Dhr. D. (Dewi) de Wit | dewidewit@isero.nl

Isero is de meest gespecialiseerde ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en pbm’s.

Isero heeft ruim 150.000 artikelen in het assortiment, waarvan 65.000 direct uit voorraad leverbaar zijn. Door ons fijnmazige distributienetwerk, eigen chauffeurs, lokale beschikbaarheid op onze vestigingen, snelheid, betrouwbaarheid én zorgvuldig nakomen van afspraken zijn we in staat de juiste spullen, op de juiste tijd en op juiste plaats te leveren.

We beschikken voor ons assortiment over alle actuele product- en toepassingskennis. Voor enkele productgroepen beschikken we over specialisten en adviseurs die u kunnen helpen met de juiste productkeuzen, maar ook kunnen begeleiden het toepassen van de producten in uw praktijk. Dit geldt voor de productgroepen (elektronisch) hang- en sluitwerk en toegangscontrole systemen, alarm- en camerasystemen, hand-, accu- en elektrisch gereedschap en bijbehorende accessoires, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, bouwverankering en kramerijen.

Wil jij werken bij de leukste ijzerwarengroothandel van Nederland? Werken bij Isero is altijd samenwerken. Een informele en collegiale werkomgeving. Met volop ontwikkelkansen, een goede werksfeer en véél ruimte voor jouw eigen invulling en initiatief.
raag jij graag met passie, plezier en enthousiasme bij aan de mooie (bouw)projecten van onze klanten? Neem dan contact met ons op.Contactgegevens

Papland 6a
4206 CL GORICHEM
0183-614026
gorinchem@isero.nl
www.isero.nl