den Doorn Totaalinstallateurs

Bezoek onze website » www.dendoorn.nl | 0183-408666 | info@dendoorn.nl

Contactpersoon stage

mevr. L. van Opzeeland | l.vanopzeeland@dendoorn.nl

Al bijna 50 jaar richten wij ons op de installatie en onderhoud van (duurzame) klimaat, sanitaire en elektrotechnische installaties. Vanuit ons nieuw bedrijfspand in Giessen adviseren, realiseren en beheren wij deze installaties door bijna heel Nederland. Als totaalinstallateur leveren wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers. Met “alles onder één dak” op het gebied van (duurzame) werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties maken wij het verschil waarbij eenvoud, humor en passie nog steeds voorop staan.

Maar met alleen techniek kom je er niet. Hier heb je mensen voor nodig, van gepassioneerde vakmensen en specialisten tot aan aanstormende nieuwe talenten aan wie we ons mooie vak kunnen doorgeven. Samen zorgen we voor een ijzersterke, langdurige en duurzame relatie met onze opdrachtgevers, klanten en leveranciers.

Onze kernwaarden
Wij werken binnen onze organisatie vanuit een 5-tal kernwaarden. Deze kernwaarden vormen een bron van inspiratie en verbinden ons met elkaar. De kernwaarden geven richting en houvast bij onze dagelijkse werkzaamheden.

De 5 kernwaarden van ons bedrijf zijn:
1. Eenvoud
Wij doen gewoon & doen het gewoon goed.
2. Aandacht
De ander is belangrijk voor ons.
3. Humor
Onze glimlach geeft duurzame energie.
4. Passie
Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.
5. Horizon
Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken zo nieuwe werelden.

Wil jij een opleiding gaan volgen in de installatietechniek? Of wil je graag werken in een ondersteunende rol in de installatietechniek? Kom dan bij ons in dienst als (BBL)leerling of stagiaire. Ook als je al wat ouder bent, maar wel interesse hebt in het vak, ben je welkom bij ons. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben praktijkbegeleiders die je erg graag het vak leren. Onze praktijkbegeleiders worden elk jaar opnieuw getraind, zodat ze de juiste vaardigheden hebben om onze leerlingen, stagiairs en zij-instromers optimaal te kunnen begeleiden.Contactgegevens

Distributiestraat 23
4283 JN GIESSEN
0183-408666
info@dendoorn.nl
www.dendoorn.nl