De Waal Machinefabriek b.v.

Bezoek onze website » www.dewaalbv.nl | 0183-501811 | info@dewaalbv.nl

Contactpersoon stage

Dhr C. Verheij | c.verheij@dewaalbv.nl

De Waal is een familiebedrijf dat inmiddels al ruim tachtig jaar bestaat. Wij zijn gespecialiseerd in voortstuwings- en manoeuvreertechnologie. In onze moderne machinefabriek vind je alle mogelijke metaalbewerkingsmachines en goed uitgeruste werkplaatsen. Daarnaast hebben we drie afmeerkades en twee scheepsliften.

Onze vakmensen engineeren, produceren en onderhouden hoogwaardige stuurmachines, scheepsroeren en schroefasinstallaties voor schepen in de binnenvaart, zeevaart, visserij en zelfs de superjachtbouw.

Bij De Waal werken mensen met passie en de meeste medewerkers zijn al jarenlang bij ons in dienst. De liefde voor staal en machines zit bij hen in het bloed en onze medewerkers beschikken over de typisch Werkendamse werkmentaliteit. Dat is terug te zien in de producten die we maken.

Wat heeft De Waal te bieden?

Als De Waal hebben wij veel te bieden; in onze moderne en uitgebreide machinefabriek met prachtige cnc-machines, valt veel te leren. We begeleiden studenten die worden opgeleid tot allround cnc-verspaner op het gebied van draaien, frezen en kotteren. We verspanen grote objecten en draaien onder andere schroefassen tot wel twaalf meter lang. Onze draaiers hebben een grote betrokkenheid bij het schip waarvoor zij aan het werk zijn. Onze producten worden vrijwel direct gemonteerd op het schip, dat meestal bij ons voor de kade ligt, waardoor onze medewerkers altijd veel feeling hebben met het product dat zij maken.

Studenten krijgen bij ons een eigen leermeester die hen dagelijks helpt, ondersteunt en advies geeft. De leermeester geeft werkstukken die passen bij elk niveau. Op deze manier maakt De Waal van iedere leerling een allround vakman, waar in de toekomst een mooie boterham mee te verdienen is.

Contactgegevens

Biesboschhaven Noord 4
4251 NL WERKENDAM
0183-501811
info@dewaalbv.nl
www.dewaalbv.nl