Damen Marine Components

Bezoek onze website » https://www.damenmc.com/ | 0184- 676262 | info-dmc@damen.com

Contactpersoon stage

Floor Verschuren | hr-dmc@damen.com

Welkom bij Damen Marine Components!

Damen Marine Components bestaat al meer dan 150 jaar. Dit betekent echter niet dat wij een stoffig oud bedrijf zijn. Zoals je zult zien in bijgevoegde video werken wij in een modern nieuw pand en hebben wij veel jonge collega’s.

Wij ontwerpen en produceren een reeks systemen die van belang zijn voor de voortstuwing, het manoeuvreren en de prestaties van schepen. Onze primaire producten zijn straalbuizen, lieren, stuurwerken en roeren, maar ook besturings- en monitoringsystemen.

Damen Marine Components is onderdeel van de Damen Shipyards Group. Damen Shipyards bouwt schepen in allerlei soorten en maten en DMC levert vervolgens enkele belangrijke onderdelen voor die schepen.

We werken overigens niet alleen met de Damen scheepswerven, maar leveren ook aan andere scheepsbouwers over de hele wereld.

DMC heeft fabrieken in Polen en China. Maar ook in Hardinxveld wordt gesleuteld, gelast en gebouwd. Alle soorten techniek zijn in ons bedrijf sterk vertegenwoordigd; zo zijn onze stuursystemen hydraulisch aangedreven, worden de roeren worden door onze collega’s ontworpen, maar ook gebouwd. En onze besturings- en monitoringsystemen zijn allemaal volgens eigen ontwerp, de softwareontwikkeling en opbouwen van de panelen gebeurt hier in Hardinxveld!

Van kleine sleepboten tot grote containerschepen die over de oceanen varen, tot marineschepen en luxe jachten; wij hebben de juiste producten voor al deze schepen. Onze klanten bevinden zich niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Wij werken in een bijzondere wereld, waar ook jij onderdeel van zou kunnen uitmaken! Als familiebedrijf vinden we een open cultuur heel belangrijk. Je wordt op de hoogte gehouden van belangrijke zaken in het bedrijf en er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Als stagiair wordt je betrokken bij alle processen en krijg je de mogelijkheid samen te werken met verschillende afdelingen.

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een stage bij DMC? Neem dan contact op zodat wij jou meer kunnen vertellen over ons bedrijf!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 5
3371 XE Hardinxveld-Giessendam
0184- 676262
info-dmc@damen.com
https://www.damenmc.com/