Breman Zuid B.V.

Bezoek onze website » https://www.breman.nl | 0416-313105 | zuid@breman.nl

Contactpersoon stage

Arno van Logten | a.v.logten@breman.nl

Wie zijn wij?
Wij zijn Breman Zuid, gevestigd in Drunen, en we zijn onderdeel van de Breman Installatiegroep, één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Wij zijn actief in de seriematige woningbouw en renovatie. Hierbij kun je denken aan gas- en waterinstallaties, sanitaire installaties, mechanische ventilatiewerken, zinkwerken en centrale verwarmingsinstallaties. Ons doel is altijd om duurzame en energiebesparende installaties te ontwerpen.
Waarom stage lopen bij Breman Zuid?
Het begeleiden en opleiden van jonge mensen staat bij ons centraal, daarom krijg je bij ons écht de persoonlijke aandacht en het geduld dat jij verdient! Daarnaast bieden we jou het beste gereedschap en de beste materialen, zodat jij je volledig kunt richten op het leren van jouw werkzaamheden. Bij ons kun je terecht voor zowel blokstages als lintstages. Je krijgt hierbij de ruimte om Breman als bedrijf te leren kennen, maar vooral ook de kans om te zien en te ervaren wat het mooie vak van installatietechniek inhoudt. Je draait mee tijdens projecten en de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij word je altijd begeleid door een ervaren professional, zodat jij in no-time alle kneepjes van het vak leert. Rond jij jouw stageperiode goed af? Dan krijg je als verrassing nog een leuke attentie!
BBL?
Jazeker, bieden wij ook aan! Sterker nog, zo beginnen de meeste monteurs zijn ons! Hierbij leer je één dag in de week jouw theorie bij een ROC, en werk je vier dagen bij ons. Die ene dag op school betalen wij gewoon aan je door, evenals alle studiekosten die je tijdens jouw opleiding maakt. Na afronding van jouw opleiding zijn er binnen ons bedrijf veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van cursussen, zodat jij ook daadwerkelijk kunt doorgroeien naar een andere functie! Want bij ons is menig directeur ooit als leerling monteur begonnen…

Wil jij zien hoe goed leerlingen het bij ons naar hun zin hebben?
Check dan snel deze video: https://vimeo.com/360794457Contactgegevens

Marconilaan 4
5151 DR DRUNEN
0416-313105
zuid@breman.nl
https://www.breman.nl