MultiDesk Productie B.V.

Bezoek onze website » www.vandrenth.com | 0345545777 | info@vandrenth.com

Contactpersoon stage

Gerlinde van Drenth | gerlinde@vandrenth.com

MultiDesk Productie B.V. is een professionele toeleverancier van hoogwaardige producten voor de project- en meubelindustrie alsmede voor de jacht- en interieurbouw. Zij produceert o.a. (bureau)bladen, kastonderdelen en luidsprekerboxen, waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid de hoogste prioriteit krijgen.

Als stagiair krijg je de kans het gehele productieproces door te lopen vanaf het zagen van platen (compact, spaanplaat met of zonder melamine, MDF etc) t/m het lakken van bijv. fineerbladen.
Wij hebben een automatisch platenmagazijn, 8 verschillende CNC machines, een afdeling handmatige, afdeling spuiterij en expeditie. Ook is er een afdeling Werkvoorbereiding die alle orders (na-)calculeert, voorbereid voor de productie-orders en contact houdt met (plaat)leveranciers en onze klanten.
In verloop van je stageperiode is er ook de mogelijkheid te ontdekken welke productie-werkzaamheden je het meest aanspreken zodat je je daarin verder kan bekwamen. Eigen initiatief en inbreng wordt enorm toegejuicht. Kortom: MultiDesk werkt graag met stagiaires om hen ons gehele bedrijf te leren kennen en verder op te leiden tot een volwaardig medewerker die multi inzetbaar is.

Wij werken graag met pro-actieve en gedreven stagiaires met een positieve instelling en een juiste mentaliteit die voldoening kunnen vinden in het maken van kwalitatief hoogstaande producten. Tevens beschik je over doorzettingsvermogen. Je wordt intern opgeleid onder begeleiding van een leermeester. Je komt te werken bij een gezond en groeiend familiebedrijf waar geïnvesteerd wordt in machines en personeel.Contactgegevens

Parallelweg West 27
4104 AZ CULEMBORG
0345545777
info@vandrenth.com
www.vandrenth.com