AW Verheij Infra

Bezoek onze website » www.awgroep.nl | 0184-433095 | info@verheijsliedrecht.nl

Contactpersoon stage

Erica Immerzeel | eimmerzeel@awgroep.nl

AW Verheij is met haar vestiging in Sliedrecht de meest zuidelijke divisie van AW Groep. Het werkgebied sluit perfect aan op de andere divisies waardoor AW Groep projecten uit kan voeren in de gehele Randstad, Utrecht en Zeeland. AW Verheij staat al 30 jaar garant voor kwaliteit en een zorgeloos uitvoeringstraject.

AW Verheij Infra is met name gespecialiseerd in grondwerk, bestratingen, geavanceerde rioolconstructies, persleidingen, bruggen en betonconstructies. Samenwerken en meedenken met onze opdrachtgevers, in combinatie met jarenlange ervaring, is onze kracht. Daarnaast heeft de divisie veel ervaring met zettingsvrije bodemoplossingen, zeer actueel met de dalende Hollandse bodem. Een ander specialisme is het uitvoeren van complexe saneringsprojecten, dit gebeurt onder de naam AW Verheij Milieu.

Ben jij op zoek naar een job, traineeship, stage of interne opleiding in de grond-, weg- en waterbouw?
Bij ons krijg je de ruimte om je te ontwikkelen! Stuur ons een mail met jouw contactgegevens en wij nemen contact met jou op om samen te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Mailen kan naar: teamMCO@awgroep.nl

Contactgegevens

Kubus 9
3364 DJ SLIEDRECHT
0184-433095
info@verheijsliedrecht.nl
www.awgroep.nl